somBarn

Nu har jag skapat en ny klubb som heter somBarn. Jag tänkte inte skriva så mycket just nu vad den handlar om utan ni får läsa framsidan själv, det enda jag vill säga är. Joina,Joina,Joina och hjälp till at bygga upp den! ^^



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL KLUBBEN...

/H:et

Poppis, just like that?


Haha, skall nog inte kalla mig poppis men för en stund så känns det just så! Precis som för Heinna så har jag drabbats av en massa uppmärksamhet! Kollade runt i alla kommentarer som jag fått och tydligen så har jag blitt en catwalkstjärna! Tidigare har jag stått på listan för "bästa outfits" eller vad man skall kalla det för, känns grymt kul det här! :D

Todays outfit



Dagens outfit. Orkar inte skriva vart allt komme ifrån, bara att gå till min suite och kolla det isf! ;)


/ H:et


PS: Jag har just hittat en kategori som förmodligen funnits här läng. Nämligen "Våra outfits". Jag som alltid lagt upp mina outfits på bara "Outfits". Dåliga jag. ;)

REA



Om någon är sugen på att köpa den här finns den nu på REA i suiteshopen!


/ H:et


PS: När jag nu skrivt det här kommer jag på att det är sjuk REA i starplaza. DKNY:n är super låg och det finns även andra fina grejer på REA. Så ni som kan njuta av detta, skynda att shoppa loss innan det försvinner!

Catwalkstjärna



Jag hade inte tid att lägga ut det här igår, men... igår var jag catwalkstjärna! :O Helt otroligt jättekul. Har aldrig ens varit på någon lista förut... och som ni ser fick jag väldigt mycket kommentare och så och det där är ju absolut inte allt! Fick en chock när jag loggade in för jag brukar bara ha 1-2 vänfröfrågningar och 1-2 gästboksinlägg så det kändes jättekul! Tack så mycket :)


/Heinna

4000 STARPOINTS!!


Bild lånad från Yara97's blogg (är inne på vår bärbara dator, där det är nåt fel så jag inte kan print screena)

WOHOOO!! Snacka om att jag är överlycklig nu! Var lite överdrivet aktiv igår, så ja.. 12 poäng, så nu har jag prick 4000 starpoints! :DD Superlycklig är jag.

Och ni som inte visste det ännu: Japp, modemet är fixat. De kom och fixade det i fredags, men jag har inte hunnit skriva något än. Det tråkiga är ju att två av mina älsklingar har försvunnit, nu när jag kommit tillbaka :(<3 Ni kommer alltid finnas i våra hjärtan - Jullie & Gabbie. Aja, men mig blir ni iallafall inte av med så lätt inte [;

Loscha :]]

HIHIHIHIHIHI




Jag fick 3 guldstjärnor!!! :D


/ H:et

Julia



Du kommer bli så satans saknad du med Julia, bara så att du vet! ♥


/ Heinna


PS: Vissa av er kanske tror att jag inte bryr mig när jag skriver såhär kort. Med det är så svårt att uttrycka sig ord..

Gabbe lämnar oss, för gått? ♥


Antar att bilderna får tala lite för sig själva egentligen, men tänkte tala om för er som inte vet: Gabbe lämnar stardoll, kanske förevigt! ♥ Måste faktiskt ta och erkänna att jag blev väldigt ledsen när jag fick reda på det, genom en tråd i A.S och fick tårar i ögonen. Kan tyckas jädrigt mesigt, men ni som inte kände Gabbe har gått om miste på så himla mycket. Gabbe var och är en av mina bästa vänner på hela internet och jag kommer då aldrig glömma henne, precis som hon skriver att hon aldrig kommer glömma oss!! ♥
Vet inte om hon kommer skriva i klubben, något hejdå eller så, vet inte om hon ens kommer läsa detta inlägg men om du nu gör det Gabbe så vill jag att du ska veta att vi är så himla enormt många som älskar dig!! ♥



Jag kan nästan förstå varför hon lämnade. Som hon själv säger; Det tar upp så himla mycket tid av ens liv, av skolan och andra viktiga saker. Jag har också funderat på att sluta, men det går liksom inte, tycker att Gabbe är så himla stark som gör det, trots hur sorligt det än är! Jag tror det är många som sitter alldeles för mycket vid stardoll, för bli CG, för att få en sån där stor klubb som tussann, gud vad vi går miste om. Tänk om vi räknar ihop alla timmar som vi suttit här, alla pengar vi lagt ner på stardoll, denna lilla sida där man klär på en medoll och pratar med människor. Jag tycker verkligen om stardoll jätte mycket, men stardoll har brister, som allt och alla. Grejen är väll att jag börjat märka den stora och dåliga sidan av det mer nu, när jag blivit äldre. Jag har säkert suttit här i mer än 4 månader sammanlagt, och för mig är det väldigt mycket. Trost alla mina brister, mag problem, knäproblem, svanskotsproblem, handlendsproblem så vill jag inte slösa bort mitt liv på dator och förklara för mina barn var jag gjorde under min uppväxt...!

Okej, tror detta spårade ur lite väl mycket nu, men vill bara att ni skall förstå. Tack Gabbe för alla skratt och all glädje som du, jag och msn-gänget delat tillsammans! ♥

Gabbe



Ja, bilden säger allt! Gabbe du kommer bli saknad och som du ser finns du i våra hjärtan. :)♥


/ HeinnaPeinna

TheWall



Yes box. Som ni ser så har jag skapat en ny klubb. Det är dock min andra användare Hajnna som äger den. Klubbfusket funkar nämligen inte längre. Jag har som sagt skapar en lite smått annorlunda klubb. Jag vet inte hur det kommer bli och så, jag får bara hoppas på att det blir något bra av det. Det första steget skulle ju kunna vara att ni joinar. Men läs framsidan först!!!


/Heinna

Korvhatare



Lol...



/ Heinna

Recycle



Den här nya ikonen kom upp i suite igår. Först visste jag inte riktigt hur den fungerar men efter att ha läst på oychiel´s och tussann´s blogg så har jag fattat vad det är. Om du har några skräpkläder eller skräpmöbler som du vill bli av med kan du föra den dit och återvinna den. För det får du 1 sd!
MEN du kan bara få 1sd per dag även om du återvinner flera plagg och för att få pengar måste det vara ett plagg du har köpt!



Men det är självklart bara för superstars.


/ Heinna

Abracadabra

http://www.youtube.com/watch?v=KAPSb3ewgxc&feature=related

Lyssna på den här låten,(ni måste dock klicka på länken eftersom jag inte vet hur man lägger ut youtube videos -.- någon som kan förklara?) helt klart min favorit låt just nu. Refrängen är så sjukt härlig!
Ber om ursäkt för dåligt bloggande också, ska bättra mig.


/ Heinna

Dagens outfit, Pishii 12 april



Lite efter i modet kanske med skinnshorts, platforms och färgval. Nu är det mer pasteller och mönster som gäller. Tyckte ändå om att använda den där... ringbrynjan?? som top. Vad ska man kalla den?

Superstar



Om ni kollar på dem här kläderna så ser ni att det nästan bara är för superstars. Det som inte är för superstars är typ skor och smycken. Nästan inga kläder. Även fast man är non-superstar vill man ju ändå ha nya kläder inte bara nya accesoarer. Lite tråkigt tycker jag. :/



/ Heinna

FlashyPishii ?

Haha, kunde inte låta bli att testa jag också!

Pishii

FlashyPishii... låter rätt flashigt haha.

Alltså, jag tyckte verkligen att det här var sjukt roligt, men ja, jag kanske har konstig humor?

För att kunna spara fler....



Alltså seriöst, vad är det för skämt?! Man kan inte göra fler än 10 sceneries. Iallafall inte vi non-superstars. Ni som är superstar, kan ni det...?


/ Heinna

Bugar och Bockar!

Jag måste bara få tacka tacka tacka för alla kommentarer jag fått i mitt album seanste dagarna. Det är inte flera hundra men INGEN brukar skriva nått överhuvudtaget där och nu har jag fått en massa. Jag blir bara så himlans glad...! Och sen när jag såg att Tussann också hade skrivit om mitt album HÄR så blev jag ju bara änuu gladare!! :))



Här är några jag fått in dom senaste dagarna,, TACK IGEN! :D Och ja, det skulle bli ett hjärta där uppe men jag fajlade *typiskt*




/ Heinna

PS: fick lov att lägga in den på snygga album xD Finns ingen annan album kategori!

PS2: Ni kan ju och ta en titt på mitt album, haha! ♥

Chatta med PLAY om 2 dagar!


Tittade lite snabbt runt på stardollsframsida och såg att om 2 dagar kan man chatta med den svenska sånggruppen PLAY, som slogs ihop i programmet Made in Sweden. :)
Skall ni chatta med dom?

HeinnaGlammig



Nu är det HeinnaGlammig som skriver, eller SmartaHienna, HeinnaDiva, TrendigaHeinna, HeinnaSkimra eller HeinnaFlicka. Alla passar ju super. Fick lov att härm Oychiel och Senja10 lite! Höhö, men resultaten passar ju super allihopa som sagt.


/ Heinna

Dagens köp + Sista surprisespring



Detta är dagens köp samt surprisespring gåvan jag fick. Kanske inte den finaste men bättre än den där förbaskade Ciao tröjan!
Idag är det förresten sista dagen man kan få gåvorna.



/ Heinna

Elegantasenja10

Kan tyckas lite "härmis" men det Oych tog upp i sin stardollblogg tyckte jag var så sjukt kul! Läs hennes inlägg här! Själv hittade jag en grej, som inte alls var i narheten med hur roligt den evigabajskorven va, men något som jag tyckte va lite sött.

Haha, "elegantasenja10", kan kanske inte tyckas vara så kul, men jag tyckte det kändes lite som ett sammanträffande för idag klädde jag min medoll i lite "elegantare kläder, have a look:

Det är bara jag som fattar, och tycker det är kul men det är alltid bra med en uppdatering på bloggen, men nu skall jag nog lägga mig... Har ungefär bara sovit 3 timmar igår till idag, mina kompisar sovöver, fast dom SOV ju inte över men dom va iallafall hemma hos mig, haha. GOD NATT! ♥

Ny framsida


Bilden är lånad från tussanns blogg.
Nu har det landat ett helt nytt utseende på stardolls framsida! Det ser nu ut som ovan, och nu undrar jag, vad tycker ni?! Själv tycker jag att det är ganska sött och så, men ändå lite rörigt, men så brukar ju det vara till en början. Man vänjer ju sig efter ett tag och tur är la det va?! ;)

I'ts the same!


Hihih, PNG PNG PNG!

Iallafall, nu har stardoll gjort en tabbe igen. Två exakt likadana skor i plaza. *suck*




/ Heinna

Medoll of April!

Månadens medoll här på bloggen är Britney070!

Britney070

Klicka här för att komma till Britney070's blogg!
Klicka här för att komma till Britney070's suite!

Med sin coola stil och jättefina suite är Britney070 en värdig vinnare! GRATTIS!

Håll utkik här på bloggen om du vill bli nästa månads medoll!
// Pishii

Hiss den 6:a april



Tog mig tid och hissade lite grejs. Det blev väl inte kanoners och så. Men eftersom min idol Borat hjälpte mig så kunde jag ju inte låta bli!


/ Heinna

Det nya bra köp systemet, men på den dåliga sidan


Jag förstår banne mig inte hur stardoll kan låte detta ske?! Alla var jätte glada nyss, men jag är 100% på att det inte bara är jag som är hur arg som helst på det här! Varför kan dom inte sätta en sådan där "spärr" som de gjort i starplaza och starbazaar, ni vet så man inte kan köpa samma tex. jacka flera gånger?! Vi vill ha olika saker varje gång som vi köper över och skall få "15 stardollars presenter"! Vi skall banne mig få detta fixat, varför skall alltid stardoll göra de så bra skerna så dåliga? Grrr! Men hör upp, kom ihåg, stardoll är inget utan oss, de kan ju bara lägga ner utan oss, så om vi klagar sönder deras mailboxer så kanske, kanske (det kommer vi säkert inte) få så att man får olika saker varje gång?! Någon mer som håller med mig om att detta suger?!

Menyn "kategorier"


Vill mest tala om att jag är medveten om hur hemskt det ser ut på framsidan av bloggen, vid menyn "kategorier". Anledningen till detta är att jag blev lite arg på hela kategori-grejset och att man måste gå in och ändra i kodmallar om man skaffar sig en ny kategori. Så nu gjorde jag såhär så länge, medans jag lugnar mitt humör, haha. Jag skall snart ta itu med det, iallafall idag. Ska fixa så det ser ut som när ni går in och kommenterar ett inlägg tex. VI får hoppas att det går bra. Gahhh, stör mig en del på det hela just nu, som ni nog märker.

Men ja nu blev det lite tjatigt här. Hursom helst så vet ni nu att vi är fullt medvetna om detta på bloggen, och att vi ska ta hand om det. Så inga taskiga kommentarer nu tack! :D

Roliga stardollarsiffror


Tyckte att detta var lite små roligt ändå, alltså mina stardollar "2222". Känns lite små magiskt på något sätt, haha. Ni tycker väll också det är lite kul med sådana siffror väll? Eller? :)

FUCK YOU STARDOLL



Fuck you stardoll. Kan dom inte låta en få någonting annat än den här hemska T-Shirten?!


/ Heinna

Dagens Outfit



Dagens outfit! Tyvärr glömde jag Oychiels tips att spara i PNG.... o.O
* och jag orkar inte skriva vart allt är ifrån, gå in i min suite ich kola ist *

Borttagen Klubb

Nu har jag tagit bort min klubb splashh. Varför jag gjorde det var:

1. Jag har haft den jätte länge och den hade inte ens 4 medlemmar.
2. Det var den mest inaktiva klubben jag vet.
3. Det är en engelsk klubb och jag suger på engelska, vilken hjärna man har?

Ja, så nu vet ni! Hade täntk att skapa en ny klubb direkt efter men jag gjorde en tabbe. Jag tog bort klubben sen gjorde jag det där lilla fusket, thihihi, men nu måste jag vänta i en vecka för att kunna göra en ny! *Suck* Skulle skapat sedan raderat. Men man lär av sina misstag!


/ Heinna

Medlems fel?


Var på väg att gå in till klubben "Effect", ni vet tussanns nya klubb? Då såg jag detta:
När jag kollade bland alla klubbar som jag är medlem i så stod det att det var 279 medlemmar men när jag gick in till klubben stod det 319 medlemmar, skumt. Men jag antar att det är seg uppdatering och att den högre siffran, som står när man är inne i klubben, stämmer! Men tyckte det var lite kul att visa :)

Tröja eller kjol, både och?!


La märke till detta när jag gick i till starplaza. Stardoll har alltså använt tröjan som kjol, och ja det är säkert att det är en tröja och ingen kjol, den heter nämligen "Pink single sleeve blouse". Jag själv tycker faktiskt att det var rätt kul gjort av stardoll, väldigt fint och inspererande! Därimot kanske inte alla då fattar att det är en tröja? Men jag gillar det, det var en rolig grej av stardoll, men vad tycker ni?! :D

Massor med besökare från Turkiet


Jag har sett att många av mina kompisar råkat ut för samma sak som jag precis gjort. Alltså titta vad många besökare jag fått från Turkiet och titta vad nära alla besökt mig också. Detta har aldrig hänt mig förut, alltså att en sån stor drös från samma land besökt mig, så klart man blir lite chockad! Tycker stardoll borde förklara varför det här händer så ofta för oss svenskar nu förtiden! Är jag med i någon sorts reklam som bara dom i Turkiet kan se eller vad är detta förnågot?

Självklart är jag smickrad över all den här uppmärksamheten!

Dagens köp av senja10


Detta var jag och köpte idag, frågan är vad jag ska ha de två rosetterna till men jag kommer säkert på något, annars kan man ju alltid pynta något rum med dom, haha. Vad har ni köpt idag? :)

senja10s outfit 1 april


(Klicka på bilderna för större format).
Hejsan alla stardoll nördar där ute! Idag har jag haft min sista dag med prao på ett växthus och nu kommer jag båda ha mer ork och tid åt att blogga här, bra va? Dagens klädsel ser ni ovan, tyckte den blev riktigt söt och snygg, blev nöjd helt enkelt.
Men vad tycker ni?
Hiss/Diss?

RSS 2.0