Månadens medoll!

Det är snart April och jag har tänkt dra igång Månadens Medoll!

Det var ju en omröstning här på bloggen om vad ni tyckte skulle hända med Veckans Medoll, så det är därför nu ändrat till Månadens Medoll.

Vill just DU bli Aprils medoll här på Swedish Magazine? Skriv en motivering till varför du ska bli utvald som en kommentar till det här inlägget, glöm inte att skriva vad du heter på Stardoll.

Ni har bara till lördag på er så anmäl er direkt om ni vill vara med! Ni får gärna tipsa om andra medolls som ni tycker förtjänar att vinna.

April

Lycka till!

// Pishii

That's So Surprise-Spring!

Yeay, kolla in er stardollmail och förbered er på att shoppa loss! ;-)

Vårkampanj!

// Pishii

"Påsk smink"



Haha, ganska oseröis påsksminkning. Men ja, se och njut är allt jag säger!


/H

Axelsmycken



Nu kan alla superstars köpa de här supersnygga axelsmyckena.
Jag tycker helt klart att alla som kan borde införskaffa sig dom här. Helt sjukt snyggt till att pimpa upp en tråkiga outfit! Ynka 2sd!

/Heinna

Bjussar på några snygga outfits.



Kolla vilka snygga outfits jag hittade!! Bella-Banan, Pishii, Pinkydolly och Crystallz får ta åt sig äran! ;)


/ Heinna

LE Köp



På bilden ovan ser ni vad jag köpte ur LE kollektionen. Ni ser även att jag lyckades bli lite pank ;P Hade 212sd innan. Säljer lite grejer i min starbazar, så ni får gärna kika :] Ganska fina grejor tycker jag, sånt jag egentligen inte vill bli av med, men måste för att få lite sd ^^

Jag har fixat mig en namnskylt också. Egentligen så har jag användt den förr på min egen blogg, då Oychiel var söt och gjorde den åt mig. Men eftersom jag aldrig skriver nåt i min egna stardollblogg längre, så tänkte jag att jag kunde använda den här, i SM istället :]♥

LE Köp



På bilden ovan ser ni vad jag köpte ur LE kollektionen. Ni ser även att jag lyckades bli lite pank ;P Hade 212sd innan. Säljer lite grejer i min starbazar, så ni får gärna kika :] Ganska fina grejor tycker jag, sånt jag egentligen inte vill bli av med, men måste för att få lite sd ^^

Jag har fixat mig en namnskylt också. Egentligen så har jag användt den förr på min egen blogg, då Oychiel var söt och gjorde den åt mig. Men eftersom jag aldrig skriver nåt i min egna stardollblogg längre, så tänkte jag att jag kunde använda den här, i SM istället :]♥

Vill ha



Knåpade ihop det jag skulle vilja ha från de nya LE-kläderna. Det blev ganska mycket faktiskt, riktigt mycket fint tycker jag! Och på bilden är det min andra användare Hajnna ifall någon undrar.


/ Heinna

Nya LE-kläderna ute.

Inlägget jag skrev för några minuter sedan kan ni skita i. Nu har alla kläder kommit ut och det är redan rätt mycket som är slut sålt så skynda, skynda, skynda att köpa det ni vill ha. Som vanligt är priserna sky höga men det var väl inget annat som var väntat antar jag. Ber om ursäkt för fula bilder .... iof är alltid min bilder lite ... udda men det får ni stå ut med!












Vad tycker ni om kläderna, något som är värt att köpa?


/ Heinna



Edit: Kläderna är inte alls slut, det är bara stardoll som gjort något fel!

Sneaky Peaky



Idag kommer förmodligen LE kläderna ut... för det finns redan några man kan köpa, lite sådär i förväg typ! Så om det är något på bilden ovan du vill köpa... köp det! Det har inte kommit ut i själva affären utan finns bara där, alltså på startsidan! Förstår ni? Aja, jag skickar en länk ifall att ni inte gör det. På bilden ser ni 2 plagg lite större. En väska som är ganska söt, och en annaorlunda väska!
Väskan kostar 50 sd och klänning 200 sd.


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL STARTSIDAN OCH "TJUV KÖPA" KLÄDERNA! Kom ihåg att vara inloggad! xd


/ Heinna


edit: allt är ute nu! ;)

Dagens Smink



Slänger in en dagens smink. Inte något jag brukar göra... inte så stor bild men det spelar ju ingen roll.
Visar också upp min klänning som jag gjorde, tyckte den blev lite små fin! ; )

/ Heinna

Superstarbetalnings förrändring



:O Kolla vad jag upptäckte när jag skulle fylla på med ss (2 veckor + 100 sd) eftersom mitt skulle ta slut.. Man kan köpa 2 månader, och även få 340 sd :O Men ofta någon vill bli av med 100KR från mobilen på en gång? Anyways så tror jag att jag ska hålla mig till att fylla på 2 veckor i taget x] Känner mig mest bekväm med det. Dessutom så kan man inte köpa med telefon längre. Detta gäller när man ska fylla på med ss, sedan så vet jag inte hur det är när man endast ska köpa stardollars.

Kram, Losa

senja10s outfit 27 mars


Har har ni dagens senja10, en sommrig klädsel som ni säkert ser. Den blev rätt slapp men själv tycker jag det blev grymt snygg, skulle kunna ha på mig den själv i verkligheten, en varm sommardag.
Vad tycker ni om min medoll idag? Hiss/Diss?

April Hot Buys


(Förlåt för den dåliga bildkvaliten). Bilden lånad från The Stardoll Insiders!
Här har ni Aprils Hot Buys, snygga eller vad tycker ni? Som den sanna HB samlaren så skall jag ju självklart köpa alla! (Om inte nån är så ful så man svimmar, haha!).
Dockan finns ute nu för oss superstars!

LE kläder på bild.


Bilder från The Stardoll Insiders!
Jag sa ju att vi skulle höra av oss när vi viste mer om LE och efter att ha kollat runt på lite bloggar så kom jag till TSI och hittade dessa bilder, vissa av kläderna är så himla grymt snygga. Men man kan ju bara gissa vad de kostar just nu, åh, önska att de bara va runt 20 på alla haha, skulle köpa massor då. Men nu kan man ju titta lite iförväg på vad man vill ha och vad man inte vill ha, så är det inte lika stressigt senare! ♥

Nya Otto kläder! (gömda).

Klicka här för att komma till kläderna!

Bilder och information från stardollzerosv
Klicka här för att komma till kläderna!
Nya kläder hos Otto, vissa saker är riktigt snygga och jag har själv köpt en del av dem!
Gillar ni de nya Otto kläderna?

LE påväg!


Nya LE påväg, tror ni inte det också? Åh, de kommer säkert att vara grymt snygga, men deras pris kommer vara jätte höga! Tänk vad man önska att de iallafall kunde kosta runt 20-70 istället för 100-500 liksom, haha. Jaja, vi hör av oss så fort vi vet mer om dem! Men håll koll i veckan, rycktas om att de kommer ut på måndag! :)

Earth Hour Kläderna här



Jag läste i oychiel´s blogg att det skulle komma earth hour kläder precis som förra året, men vad priset skulle vara visst hon inte. Nu har kläderna kommit och dom är allt annat än gratis. Jag tycker inte att kläderna är värda så mycket pengar, dom är ju bara väldigt enkla. Sen står det ju att det är något som kostar 6sd och är på rea men det stämmer absolut inte. Det måste bara vara något fel.

/ Heinna

Svar "Ändra medollen"



Jag vet inte om jag förstod din fråga rätt, men om det är hur man ändrar mun, ögon osv så visar jag bara här nere, jätte enkelt ;)


Tryck bara på den här kanppen, som är inramad, så kommer du dit. Men du måste först gå till "Styla medoll".

Om det var det du frågade så har du svaret här... (a) om det inte var det så... har du ändå svaret! ♥

/ Heinna


PS: Ni som inte tyckt om min nya medoll, jag får ju bara hålla tummarna på att ni inte tycker den är allt för hesmk!!!!! ;D

Super fina örhängen



Jätte fina örhängen har kommit till starplaza och är får non-ss! 4sd.
öpte dom direkt, (A)

/ Heinna

Smått rolig starpoints siffra ^^



Haha, en smått rolig starpointssiffra jag hade idag ^^
Sade igår att jag skulle ta itu med makeovern. Men jag är en sån som alltid bryter det jag har lovat - när det gäller i sådanna sammanhang. Kanske ni som läser min IRL blogg har märkt, haha xD Anyways.. Hinner inte idag, tyvärr. Kanske får bli imorgon :]

Dagens Outfit, Losa



Orkar inte skriva upp vad allt kommer ifrån och så.. Men allt finns iallafall fortfarande att köpa i starplaza [; Dock är kjolen, bältet och koftan på rea tills månadens slut ^^

Förlåt för hemskt uppdatering från min sida. Måste verkligen bättra mig. Usch. Förlåt för att som väntar makeover från mig också. Det ska jag ta itu med imorgon. Är förkyld och så just nu, och vi har studiedag imorgon, innan påsklovet och så.. Vill verkligen inte vara förkyld hela lovet :O Aja.. Måste berömma Heinna. Hon har verkligen varit den som har hålliy bloggen igång när jag nt har gjort det. Senja har också slängt in några inlägg, ser jag :D Tack. <3

Losa

senja10s outfit 25 mars


Dagens klädsel, som vanligt orkar jag inte skriva vart sakerna kommer ifrån och vad de kostar, men gå in på min medoll om ni vill veta! :=)   (Tryck på bilderna för störreformat!). Vad tycker ni, snyggt? Jag älskar det!
//senja10

Nytt ansikte

Som ni ser har jag ändrat min medoll. Nu ser den lite surare ut. Och väldigt annorlunda även fast jag bara ändrat munnen och lagt till lite fräknar. Även fast det inte blev så jätte snyggt, och det blev framförallt... annorlunda från vad jag brukar ha det, så gillar jag det. Gillar det skarpt. Vissa kommer säkert tänka " Vad fan har hon gjort? " men då får dom tänka det! :D

Hiss eller diss? ;)
va ärliga.

Det här visst du inte om mig...

Oychiel gjorde en tråd i absolutswe där man skulle skriva "Det här visste du inte om mig saker". Försökte få fram det i tråden men när det inte gick bestämde jag mig för att skriva det här. Jag själv tycker att det är jätte kul att läsa sånt här så jag får väl bara hoppas att ni också gör det! ;) 


Jag klarar inte av att åka hiss.
- Jag får panik såfort dörrarna stängts och när den stannat innan dörrarna öppnats igen har jag verkligen PANIK. Har fler gånger börjat skrika "Men varför öpnnas den inte, vi kommer dö!".

Jag är sjukt flygrädd.
- Trivs bäst på marken, haha.

Jag klara inte av när andra petar och håller på med mina tånaglar.
- Jag börjar bara sparka och rysa i hela kroppen. Ännu en sak jag får panik av. Haha!

Jag kan inte se skräckfilmer.

Jag är en av världens blygaste.
- Klarar inte ens av att ringa mina egna kompisar. Dålig självkänsla och självförtroende....!

Jag är kiiingen i köket.
- Jag kan lova att jag bakar världens godaste muffins, choladkakor och ja, ALLT! Haha.

Jag är jätte duktigt i skolan.
- Jag får nästan aldrig mer än nått enstaka fel på prov, ändå kollar jag bara igenom det vi har. Jag  pluggar nästan aldrig.

Jag går i gymnasikt... men jag är förmodligen av dom stelaste på vår jord.
- Skyller på att jag fick pappas gener!!!

Jag har aldrig färgat mitt hår och har heller aldrig tänkt tanken.
- Har dock slingat håret en gång men det var bara en på hela vår skola som såg det. L o l.

Trollet Trygve gick in till häxan surtant och frågade "Har ni några glasögon här".
- Det är det absolut roligaste skämtet jag vet, och ja jag har kommit på det *stolt*.


Ojojoj, det blev vädligt mycket... ni kanske inte orkar läsa allt men det svarta kan man ju alltid läsa... det som står under är alltså förklarignar. Hehe.



/ Heinna, bildlöst. Kanske fyller på en bild sen! ;)

Littlest Petshop djur! (gömda)


Nu går det att få tag på Littlest Petshop djur i starplaza, som vi i Sverige tyvärr inte kan se. Men som vanligt så har vi den lilla "magiska länkningen" som ni kan klicka på om ni vill köpa dem! (Eller bara spana in dem).  Klicka här för att komma till provrummet och få tag på djuren. Alla förutom "katten" kostar 5 stardollar, "katten" kostar 6 stardollar! Sammanlagt blir det 41, och de går att köpas av de som är icke-superstar! :D
/senja10

Starpointfrisyren Makeover - Del 7♥






Listan:
mari988
yara97
starndlove
elejs
cacaduva
sipan8
baccah98

Det går inte att anmäla sig längre.

/Heinna

Dagens köp



Detta blev alltså dagens köp. En sprillans ny tröja från VOILE. Jag älskar den, haha! ♥


/Heinna


PS: VOILE har fått in en hel drös med snygga kläder, checka!

Lite gratis saker


klicka för större...


Jag lyckade upptäcka 2 gratis grejer idag när jag var och kollade runt lite på std. Först en Rödögd Trägroda som är månaden utrotningshotade djur, väldigt söt! Du får den om du klicka HÄR. Den andra grejen är en lampa som ser ut som en lysande jordglob, riktigt läcker tycker jag haha! Den påminner om Earth Hour och att man ska släcka ner ljusen den 27 mars (?). Klicka på ja så kommer du få den i din suite. Klicka HÄR för att få lampan.

Lampan hittade jag men hjälp av Tussann´s blogg. Danke! ;)



/Heinna

Om Veckans Medoll!

Frida_Prinsessa har varit Veckans Medoll i väldigt många veckor nu jag vet... Det har bara känts så jobbigt att gå igenom alla ansökningar, välja ut vilka som ska vara med i röstningen och sedan länka och fixa med vinnaren, det är en del att göra i designen på bloggen när veckans medlem byts ut!

Så, nu frågar jag er, ska vi ändra till Månadens Medoll?
Det kommer innebära att färre har chansen att bli utvalda, men att de som blir där får stanna längre!

Eller... ska vi göra så att ni anmäler er och jag bara väljer ut någon?
Då får ni alltså inte möjlighet att rösta på någon. Jag kommer då även kräva en fin motivering för att man ska kunna vinna, så att det blir lite lättare för mig att välja.

Lämna en kommentar, säg vad du tycker!



Play & Earn



Congratz
Titta! Det verkar som att man får något slags pris varje gång man lyckats skramla ihop 70 sd på en månad i det nya Play & Earn-systemet! Kommer säkert bli ett helt dockhus fullt med saker till slut! Har ni också fått det?

Om man klickar på den lilla symbolen för Play & Earn under sin bild, så hittar man hur många stardollars man fått under månaden, där såg jag även meddelandet ovanför! Sedan går man till suiten och där väntar en guldig påse som innehåller dockskåpet och den lilla dockan.



HMMMM...



Hmm, jag kollade på mina besökare och så det här! Jag brukar aldrig ha så här många besökare på så här kort tid, och definitivt inte från andra länder. Inte en enda från Sverige (om man bortser från min egna såklart). Hmm... skulle gärna vilja veta om jag synts någonstans. Det skulle ju varit ganska coolt, haha!

/ Heinna

Ny gömd kläning!

Nytt plagg i Olsenboye! Tryck här för att kunna köpa klänningen!

Källa och bild lånad från stardollzerosv!

Gömd affär!

Klicka här för att kunna köpa kläderna!
Källa och bild lånad från stardollzerosv!
//senja10

senja10s outfit 17 mars


Dagens klädsel har ni här! Gillar ni den? Själv blev jag väldigt nöjd, vardaglig men grymt snygg klädsel!
//Senja10

Striped Bow Blouse IRL


Finns hos modekungen.se
Tycker ni att dom är lika eller inte? Jag tycker själv att de är väldigt lika, och jag älskar tröjan!
//senja10

Smink Tips


Här kommer ett "smink tips" av mig. Bilden och själv sminkningen kanske inte blev den bäst, men det är alltid något. Fler kommer att komma, men med ganska långa mellan rum. Det är helt okej att kopiera rakt av.

/Heinna

Dagens Outfit/Köp

Cloud Print Tee - Bisou 7sd (tröjan) - dagensköp
Scarf - Stardoll 3sd (halsduken)
Voile pantyhouse - VIOLE 3sd (leggingsen)
Candies Quilted Satchel - 8 sd (väskan)
Stacked Shell Bracelets - Folk 3sd (armbandet)
Tennis Shoes - Evil Panda 4sd (skorna)

Helt non-superstar outfit märkte jag nu.

Gamla sceneries från AbsolutSwe

Jag satt och kollade igenom gamla sceneries i AbsolutSwe och hittade väldigt många jag kom ihåg. Kom faktiskt ihåg dom flesta om jag ska vara ärlig, sen såg jag nu några gamla sceneries som jag själv gjort. Så se och njut dom få sceneriesarna jag pallade printa!!




Här är 3 sceneries som jag själv skapat. Kom ihåg att jag var otroligt stolt över alla 3 och verkligen tyckte dom var super kreativa och välgjorda. Ganska komiskt!! Sen ser nu ju det jag skrivit på bilden. Tussann tyckte att den översta till höger var bland dom snyggaste hon sett!!!! Jag kan lova att jag inte var lite stolt då! Framsidan och allt!!!




Här är några slumpmässiga scenerys som jag tagit från ASwe. Det här är alltså sceneriesarna som var WOOOW sceneries. Den första till vänster längst upp tyckte alla var as ball och den var på framsidan rätt länge vad jag minns. Även den understa som är väldigt enkel tyckte man var helt underbar!


´

Ja, det jag tänkte avsluta det här inlägget med är tänk vad mycket "sceneries kunskaperna" och "talangerna" har ändrats. Om nån skulle göra sånna här sceneries nu tror jag inte att dom skulle få lika mycket uppmärksamhet! :)


/ Heinna

Skrivet av Heinnnnnnnnnnna med 2 n

Tänkte bara skriva lite snabbt här. Vissa dagar har jag världens blogglust, vissa dagar inget alls. Dagarna då jag har lust att blogga gör jag oftast väldigt många inlägg medan jag inte göra några inlägg alls på dagarna som är mellan. Därför har jag nu kommit på en idé, som jag tycker, är väldigt smart! Dagarna jag har blogglust lägger jag ändå bara ut 1-2 inlägg om det inte är något som måste ut fort, men jag skaffar ändå biler och text så att jag snabbt och enkelt kan publicera inlägg på mellan dagarna (haha). Inget nytt om man säger så, men jag täntke bara så att ni vet... HAHAHA!
Och jag är ledsen för dåligt bloggande... såg att senja10 svarat på en kommentar om att det var någon som frågade varför vi inte bloggade nå mycket. Där har ni en av mina anledningar, men jag ska verkligen försöka förbättra mig... hehe!

NU kom jag på ännu en smart grej.
Sig till mig vad ni vill se mer av. Något jag gjort tidigare/något nytt? Vad som helst det blir bara lättare för mig! :)


/ Heinna

Starpointfrisyren Makeover - Del 6♥





Listan:
lilla_sommar
buslisa33
hubbabubba002
mari988
yara97
strandlove
elejs
cacaduva
sipan8
beccah98

Det går INTE observera INTE att anmläsa sig längre.

Nya play&earn systemet

Nu är det nya Play&Earn systemet insatt. Jag tycker att det är lättare och framförallt bättre! Nu gör man saker som man faktiskt ofta gör många dagar, man behöver alltså inte tänka på att nu måste jag spela play and earn utan man gör det liksom av sig själv. Man kommer alltså att rösta på personer som covergirl, deras album, deras sceneries foton, på den bästa designen och på den bäst outfiten. För att lättare komma till bästa designen och outfiten klickar du på "klicka här för att se detaljer". Du för alltså musen till pengarna som du ser under alla ikoner osv. (bild nedan)



Klicka här!!




/ Heinna som inte pallar använda namnskylten längre! ♥

Outfits insperation


Satte ihop två outfits lite snabbt, som ni kan se på bilderna ovan. Själv gillar jag den understa bäst, den skriker mer "senja10" och jag har haft liknande outfit många gånger! Den övre är väll söt, men gillar inte linnet så värst mycket. Aja, säg gärna vad ni tycker och ta och inspereras! :D

Min medoll då och nu

Här under har ni ett urklipp från mitt album, bilderna på min medoll blir nyare och nyare så ni kan se "förvandlingen"! Tyvärr har jag inget åral eller så, men det är väll inte så viktigt va?



Om du har bilder på din medoll genom tiderna, skicka den till oss!
Du kan ladda upp den på
tinypic (länk) och sedan länka bildens adress i en kommentar på bloggen, eller så skickar du ett mail till [email protected]
Jag tittar gärna på din medoll genom tiderna! :D
//senja10

Varför bloggas det inte mycket?


Jaa du, bra fråga. Först tänkte jag "för att det inte händer så mycket på stardoll", men det är ju faktiskt helt fel enligt mig... Jag vet inte hur det är med de andra tjejerna, men själv antar jag att jag är rätt lat, sen har jag inte alls mått bra som vissa redan vet. Mitt bloggande går i perioder, dels för att man ibland har massvis med läxor att göra och sen också så vill man inte alltid blogga, inte alltid man har lusten helt enkelt.
Om ni vill att vi ska blogga mer så får ni självklart gärna hjälpa oss, ni kan ju skriva medelande och säga om ni hittat något nytt eller så, sen kan ni också skriva ett mail till oss på [email protected] och då länkar vi självklart till dig och tackar! ;D
//senja10

NAAAAAW



BABYBABYYOSHI JULILAAAAA! :D <333333333

/Heinna

ELLE sno stilen!


New York 

Inte så likt med jackan kanske... men det är i alla fall inspirerat av originalbilden!


Hajnna



Nu har jag tänkt visa upp min andra användare HAJNNA. Den här användare har jag haft sen i början på januari nu i år. Jag har fått till en helt okej suite och nu håller jag på köpa på mig en massa kläder och smycken samt samla starpoints. Jag tänker så här "Om Heinna skulle bli hackade så vill jag ha en extra användare som har en okej suite, som har okej med kläder och som har endel starpoints så att jag inte behöver börja om från början". Jag tror ju inte att detta kommer hända, men det är bra att vara på den säkra sidan... HAHAHA!Det skulle vara jätte bra om ni vill besöka den, bli vän och kanske skicka en kommentar i gästboken. Då har jag störra chans att få mera starpoints.. håhå♥


// Heinna som inte orkar ta fram "namnskylten".

Starpointfrisyren Makeover - Del 5♥


Halloj, tänkte bara skriva detta. Idag fick jag en synd i mitt huvud som sa att jag skulle göra udda makeovers.
Så det gjorde jag....
(ordeigerade bilder idag, pallade ej)


.Miss.Hudgens


Glitterlisa

StarGirlSweden

Listan:
alina2205
marre_star
jane1998
lilla_sommar
buslisa33
hubbabubba002
mari988
yara97
strandlove
elejs
cacaduva
sipan8

Det går fortfarande att anmäla sig.

Sonia Rykiel på Stardoll

Som ni kanske vet så har den världsberömda designern Sonia Rykiel skapat en kollektion för H&M.

En av klänningarna från Sonia Rykiel pour H&M finns nu i Starplaza!

Sonia Rykiel puor H&M

/ Pishii

Elle sno stilen!

Elle Sno Stilen - Paris

Den här outfiten är mer klassisk stil. Ganska likt originalet tycker jag faktiskt!

/ Pishii

Losa Stylar - Del 7


Var helpuckad bild, men aja x)

Förlåt för att jag inte har gjort detta på jättelänge ;s Ledsen för det. Men nu kom det iallafall- Dubbelt upp den här ågngen dessutom (; Intervjun kommer.. Alla röstade på sig själva. .xD Så kommer lotta x) Ni får fortfarande välja någon... Helst inte er själva nurå, så det blir lite lättare för mig att välja. Helst ska det ju vara fler på en person är 1 röst/pers x)

Listan:
Turk_Kurd
Bella-Banan
CutiieGirl..
Oychiel
Frida_prinsessa
hubbabubba002
Hooorz_Giiirrl
alajsio
Alina2205

Det är fritt fram att anmäla sig, bara skicka iväg en kommentar, dock vill jag att du ska ha lite grejjer som jag kan välja bland, så du inte bara har en mascara, ett läppstift och något enstaka smycke, det räcker tyvärr inte.

Losa

(PS) Guud vad kort listan blev nu x) En bra bit in på att bli klar iallafall ^^

Starpointfrisyren Makeover - Del 4♥








Listan:
StarGirlSweden
.Miss.Hudgens
Glitterlisa
alina2205
marre_star
jane1998
lilla_sommar
buslisa33
hubbabubba002
mari988
yara97
strandlove
elejs
cacaduva

Det går fortfarande att anmäla sig!



fhsdkghksdjgska

Jo, nu är det såhär att jag täntke göra starpointsfrisyren makeover grejs. Men problemet är att jag inte kan med blogg.se och jag kan inte se alla bilder. Visst är det så för alla, att man inte kan bläddra sid alltså. Sjukt jobbigt är det iallfall! :/

/h

4500 starpoints



Såja, nu har jag äntligen kommit upp i 4500 starpoints. Känns bra typ!
Senare idag ska jag väl försöka lägga upp lite makeovers, har inte haft nån tid den här veckan! Andledningen heter Skolarbete. Men nu har jag sportlov och eftersom jag inte har något planerat så blire kanske att jag bloggar lite mer!




PS: Jag har gästbloggat i Losa97´s blogg! Kulkul!

Gratis Facebook pryl (:




Nu får alla som har fixat sån där facebook grej fått en sån här (:
hittade den i min suite igår (a)

Kram bella

Hur många läsare har vi?


Tänkte att detta kanske var en ganska bra fråga att svara på, hehe.
Själv brukar jag också undra väldigt mycket över hur många läsare andra bloggar har.
Våran blogg är inte den poppuläraste, vi gör inte så mycket reklam för det heller och det tror jag kan avgöra väldigt mycket, alltså om man gör reklam för bloggen hela tiden eller om man inte gör det.
Vårat besöks rekord är 40 stycken, och med tanke på att många stardollbloggar får över 100 besökare per dag så är vi kanske inte den största bloggen, haha!
Det är väldigt svårt att säga hur många besökare vi har per dag, det beror på att det är så olika och vi får fler besökare när vi gör fler inlägg och skriver och berättar om bloggen. Idag har vi hitills fått 14 besökare, i förrgår fick vi bara 7. Så ja antar att ni fattar. Men jag är iallafall inte ute efter att ha flest besökare utan det räcker med ett par stycken som är väldigt aktiva!
Om du vill hjälpa oss så får du gärna tipsa om våran blogg på din blogg, det vore jätte snällt!
//senja10
update: Idag fick vi 27 läsare :)

Vänförfrågning från "StardollTeamet"?


Klicka på bilden för störreformat!!!
"hej. jag jobbar tillsammans med stardoll.jenni med säkerheten. du får inte neka mig. jag jobbar åt stardoll.com!"
Kolla vilken läskig vänförfrågan jag fick idag, har ni också fått den? (Vad nakade ni eller godkände?!). Jag nekar, jag menar det hela verkar riktigt skumt, så jag föreslår att ni nekar, haha! Det är väll inte så ofta att någon som jobbar på stardoll skriver vänförfrågningar, och inte att dem skriver "Du får inte neka mig."
skumt.

Föresten så ber jag om ursäkt för att jag varit usel på att uppdatera, som många av er kanske vet så mår jag inte riktigt bra, men jag försöker! :D
//senja10

Losa Intervjuar


(orkade inte fixa ihop någon avancerad bild, slarver som jag är xP)

GöderMörgön alla morgonpigga (;
Hade tänkte att göra en intervju med någon på stardoll. Man kan rösta på vem som helst förrutom Oychiel, eftersom hon blev intervjuad förra gången. Alltså kan man rösta på en själv, mig (hoho) eller någon som man vill ta reda mer om. Men får gärna skriva en fråga också, som man skulle vela att jag ställer till den man röstar på om det blir den.

Jag vill dock inte intervjua någon som Keira-V, ZIVYLE etc. som blir jättesvåra & få tag på x) Någon svensk alltså.

Losa

REA (:


Sissta dagen att köpa något därifrån är 11:e mars ! Så snabba er ;)!
/Gabriella9771

Nytt I Doreé



Bild lånad från Oychiel

Nya hårfärger i Doreé :D Älskar de, eftersom att de olika blonda och bruna nyanserna blir väldigt uttjatade, gillar när det är lite såhär onaturliga färger (; Själv blev det hårfärger & slingor för 48SD, men finns mer som jag vill ha, som jag köper senare när jag skaffat lite mer stardollars ^^ Vad ska ni köpa?

Losa

"Var är Gabriella9771 ?"

Ja ni undrar säkert vad jag håller hus , jag menar jag är ju trotts allt med och bloggar här . Så jag måste bara berätta att jag har massa läxor och mupps nu denna veckan , tyvärr . Läxor och skolarbete går tyvärr före blogg & stardoll . Men till helgen ska det bli mycket inlägg här från min sida hoppas jag ! Håll ut (=

/Gabriella9771

Hjälp! Aaaah



Hjälp, vad är det där! Jag tror jag svimmar....!
Jag antar att det var era reaktioner när ni såg det här sceneryt? Va? Inte?!
Nej, jag skämta! Men detta är alltså mitt fajlade bidrag i AbsolutSwe. Jag gjorde sceneryt och sparade det, sen kommer jag och min smarta hjärna på att temat var kusligt. Jag måste verkligen ställa frågan till mig själv... Hur SATAN kunde jag spika NO-provet om min hjärna inte klarar av att fatta att kusligt är läskigt och inte vitt och plutti-nuttigt? Ja, det är nog en fråga vi inte kommer att få svar på, min hjärna klarar nog inte av det den jobar redan på högvarv!
Får helt enkelt hoppas på att Tussann är en väldigt lättskrämd person och ramlar av stolen när hon ser det här.. ja man kan ju alltid hoppas!


[ om ni vill delta i tävlingen, klicka här  ]



RSS 2.0