Rolig makeover


Jag hade tråkigt tidigare idag, så tog mig tid och gjorde två roliga makeovers på min medoll. Tyvärr kunde jag inte visa dom just då, för blogg.se dampade sönder, det gick inte att gå in på bloggen, så ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen! :P
Ni får gärna själva göra makeovers på er och skicka bilden till oss! Antingen så kan ni gå in på tinypic och ladda upp bilden och sedan skriva in adressen till bilden i en kommentar på bloggen, eller så kan ni skicka den till [email protected]
Alla roliga bilder visas på bloggen! :D
//senja10

SINGINGMERMAID

Jag har just upptäckt en tjej som gör helt sjuka designs. Hon designar kändisar och dom är verkligen jätte snygga. Man ser direkt vilka det är och dom är otrolig väl gjorda. Är förmodligen otroligt många som känner till denna, men ändå!




Råkade fajla med bilden lite.... men jag orkar inte göra om, hoppas det inte ser helt f*ckde up ut.


Well well, denna tjejer heter singingmermaid på stardoll och kommer från Ryssland. Som ni nu med egna ögon sett är hennes designs helt otroliga. Hon lägger in skuggar jätte bra och får till sånna former, det är helt sjukt! Den översta bilden är hennes vägg i sk. startrummet. Gå in och kolla hennes suite så att ni får se hela väggen, den är verkligen imponerande!



[
besök henne här ]




//Heinna

Twitter


Lessen för sjukt ful bild... men jag orkade inte göra något spec. Jag antar att alla har fått en två presenter av stardoll admin. Nämligen länkar som går direkt till twitter.com i form av en blå fågel och en fågelbur. Lite kul tycker jag! La bara in det jag köpt för dagens pae pengar också, inte så intressant men ändå det kom med på bilden så varför inte! ! !


Måste bara tillägga att jag blev väldigt förvirrad när knapparna inte såg likadana ut på blogg.se... haha!



//
Heinna

FRÅGESTUND!


Nu är det dags för frågestund! Losa97 kom på att vi borde ha en frågestund, så jag tänkte varför inte? Ni får ställa frågor om både vårt verkliga liv - men framförallt om stardoll livet! :)
Om det är någon fråga som du vill att alla ska svara på så skriver du "Till alla: Hur mår du", haha det var ett exempel, men det förstod ni nog! Om ni vill ställa frågan till en viss person så skriver ni den stardoll namn, "Till senja10 ...." och sen er fråga! Enkelt pengkelt! Vi ska verkligen försöka svara så bra på alla frågor vi kan! :D

FRÅGA PÅ!
//senja10

Gratis gorilla!

Stardoll har kommit på något mycket bra, enligt mig! För att visa att vi stödjer djuren så kommer vi varje månad kunna adoptera ett djur, helt gratis. Månadens djur är en gorilla! Klicka bara på "Adoptera mig!" så är gorillan din! Stardoll låter oss också lämna förslag om hur vi kan hjälpa gorillorna och om du staylar ditt rum riktigt snyggt som så kommer det visas upp på sidan! :)
Klicka här för att komma till Månadens Djur!

Stardoll skriver:

Utrotningshotade arter

Visa ditt engagemang genom att adoptera ett djur varje månad och skicka oss dina idéer om vad man kan göra för att rädda dem. Du kan också delta i tävlingar, skapa designs och mycket mer. Visa att du bryr dig om djuren och låt kreativiteten flöda!

Look I Like .. Bara lite.



/// LARA.

Lara Stilen Del 1.

Först vill jag bara säga FÖRLÅT. Jag har helt glömt att uppdatera, uhuhu. Sen sköter jag inte mina jobb heller, utan gör ANDRAS. Orkar inte uppdatera ibland .. Wäigt ! :C Men men .. Så kan det vara.

Här kommer dom två första makeover sakerna, haha.


Buslisa33.

Heinna.

DET GÅR ATT ANMÄLA SIG, innan jag tröttnar ..

Nya Frisyrer !

Det har kommit 6 st. nya uuuuuur snygga frisyrer. Men , dom är bara för Superstars vilket är lite synd. Ännu ett tecken på att stardoll försöker locka till sig fler SS. Men, så är det. Mina favoriter är helt klart 1, 3 & 6 ♥


För att få större bild, klickar du bara på någon av bilderna.
Inlägget är taget från min blogg gabriellastardoll.blogg.se
/Gabriella

Funderingar...


(Nej, jag har inte printat, dettta är från Pishii's tidigare inlägg)

Jag har en lite fundering.. Varför ska stardoll alltid förstöra när det äntligen blir bättre?! o.O
Nejmen... Jag tror att stardoll har tänkt att de ska göra oss nöjda, men samtidigt göra det sämnre. Det jag menar med det är;

Stardoll tar tillbaka 1 SD/dag, på sätt&vis. Men tanken med det, var att de samtidigt skulle ta bort funktionen att kunna käna stardollars varje dag. Väldigt, väldigt, dåligt av stardoll måste jag säga -.-'

Vad tror ni?

Losa ♥

SVAR PÅ TAL

Hajjhajj :P
Är inne på min bärbara dator, och av någon anledning så går det inte och printa här o.O
Men iallafall, gillar att vara inne på den här datorn eftersom jag tycker det är så skönt att sitta bakåtlutad i fåtöljen med datorn i knäet och titta på TV samtidigt. Ajja, ni förstår vad jag menar. Nog om det xP

FRÅN: Tess_97
Jag vill gärna bli stylad!
Skriv gärna vem som stylar mg, eftersom ni är så många!!^^

SVAR:
Det är Alltid jag, Losa97 som stylar. Eftersom att det är jag som sköter detta x) Dessutom så heter det lilla 'projektet' "Losa Stylar" :)

Hoppas du fick svar på din fråga,

Kram, Losa

Outfit


Ja, jag lovade ju att jag skulle lägga ut något på bloggen idag. Och jag håller vad jag lovar! Så här kommer en dagens outfit. Lite... jag vet inte vad faktiskt.

60s hat - Decades
Winner FashiongodS - Decade of the teens
Babydoll Check Shirt - OTTO
CC belt - Decades
Basic minskrit - ELLE
T Strap sandals - RIO
Black socks - Bisou
Och under kjolen finns en mer massa skärp bara för att man inte ska se det röda under kjolen, haha!

Jag skulle tro att det mesta fortfarande finns att köpa, förutom kjolen då som kommer från en av dom första ELLE kollektionerna... haha! xD


// Heinna

Vill bara meddela att jag faktiskt lever...

... men jag har otroligt bloggtorkar och har absolut ingen fantasi. Det känns så, tja enformigt att endast srkvia om sceneries, album och klubbar. Eftersom jag heller inte är speciellt aktiv i mer än typ 2 klubbar så har jag heller ingen större koll. Jag ska försöka komma på något kul så att min blogglust kanske kommer tillbaka... ja så att jag iallfal kan fortsätta srkiva inläg. Jag lovar att jag iallfall ska lägga ut något idag!

//Heinna

:'( :'(



/ Pishii
snyft

Tävling!

Klicka dig in i Magazine, här, och tävla om 100 stardollars!

Tävla nu!

Frågorna är inte svåra! Lycka till!

/Pishii

Pishii

Svar på tal! "Skriv vem det är ifrån!"


Kul att du "uppmärksammar" det, eller vad man nu ska säga.
Jag antar att du är ny här på bloggen och bara kollat på ett inlägg? För om du bläddrar ner så kan du se att tex. jag brukar skriva "//senja10" längst ner i inlägget och dom andra med sitt stardollnamn!
Därimot är det något som faktiskt, tro det eller ej, är väldigt lätt att glömma bort! Precis så var det i inlägget som du kommenterade, jag glömde det. Men jag brukar ju läsa våra inlägg och upptäka när jag glömt det, och skriver in det. Hoppas att du faktiskt tar dig en titt och lägger märke till att vi skriver vem det är ifrån! :)

Tack och hejj lever pastejjj! :P
//senja10

Sno Stilen!

Jag har tänkt börja styla outfits som liknar stilarna som visas i ELLE Street Chic Daily i Stardoll's Magazine.

Den första är en stil som jag i verkligheten tycker är väldigt snygg. Den är välklädd, men samtidigt vardaglig!
nr 1

/Pishii

Pishii

Gammalt HB armband tillbaka!


Bild lånad från The Stardoll Insiders!

Mycket fint armband i starplaza! Gammlt HB anmband är det även, till och med non-ss! :)
Tycker det är jätte fint, inte så värst speciellt men fint är det! :P
Gillar ni det då? :D
//senja10

Losa Stylar - Del 2





Listan:
beccah98
marre_star
Doris_katt
Cacaduva
Gabriella9771
alexina1
Cilla101
Minimyran
..Love..Angel..
Buslisa33
Tess_97
Miley_______
Will_Smink
Britney070

Det är fritt fram att anmäla sig, bara skicka iväg en kommentar, dock vill jag att du ska ha lite grejjer som jag kan välja bland, så du inte bara har en mascara, ett läppstift och något enstaka smycke, det räcker tyvärr inte.

Sen måste jag passa på att säga att jag gjort om min medoll också :D



Väldigt tråkiga kläder, men det är så himlans svårt att välja kläder till en mörkhyad medoll! Vet inte vad som passar, men tillslut så fick jag ta detta x)

Den största, märkbara skillnaden är ju då hudfärgen. Sen har jag också ändrat hår och läppfärg samt finslipat på ögonsminket :)
Så, vad tycks? :)

Losa

Play & Earn


Har ni sett? Detta brevet dimper nu ner hos alla medlemmar på stardoll! Tycker att det är bra att man får 1 stardollar per dag nu igen! Men även bra med dom 4 extra! :D

Vad tycker ni?

UPDATE:
nu har jag bland annat hört från tussanns blogg att man bara kan spela (och tjäna) på spelet 10 gånger per månad! om det stämmer, dåligt!
//senja10

Celeb Quiz rekord för mig

Hej hej!
Länge sen sist, förlåt! Tänkte mest berätta att jag slagit nytt rekord idag i play & earn spelet "Celeb Quiz", haha! Celeb Quiz är alltid det spelet som jag spelar när jag ska ha mina play & earn pengar, tycker det är snabbast och enklast! :)

Idag fick jag 3316 poäng! Absolut inte lika högt som dom i rekord listan brevid spelet, men nytt rekord för mig! JIHHOO!

Vilket Play & Earn spel brukar du spela?
Vad är ditt rekord?
//senja10

Lara Stilen.

Haha, det här körde jag i somras i klubben AbsolutSwe. Någon som kommer ihåg det, kanske ?
Men i alla fall .. Jag stylar folk som MIG. Alltså, min stil. Som någon slags kopia av min medoll. Jag kan visa några exempel, från i somras. Dom som redan är stylade kan få bli stylade igen .. Också ! Aja, mu.


( sommaren 09, folk har antagligen andra medolls just nu .. )

Losa Stylar - Del 1




Haha, höll mig till de ordinarie frisyrerna x)
Men jag tyckte det passade bäst så. När det gällde Oychiel, så var jag rädd att jag skulle ångra mig, för isf skulle jag inte kunna byta tbx, på sätt och vis ;D

Listan:
Sipan8
elejs
beccah98
marre_star
Doris_katt
Cacaduva
Gabriella9771
alexina1
Cilla101
Minimyran

Det är fritt fram att anmäla sig, bara skicka iväg en kommentar, dock vill jag att du ska ha lite grejjer som jag kan välja bland, så du inte bara har en mascara, ett läppstift och något enstaka smycke, det räcker tyvärr inte.

Losa

Nytt rum !


Nytt rum, vad tycks ?`(:
KraM/Gabriella9771

GRATTIS frida_prinsessa!

Först och främst måste jag skriva att jag glömde berätta att det fick bli ett tema på veckans medoll-tävling! Alla nominerade hade samma frisyrer (jag valde medvetet ut fem stycken som hade den frisyren). Bara som en kul grej. Tycker ni att det ska vara olika teman varje gång eller inte?


Veckans vinnare är i alla fall frida_prinsessa! En gåva är påväg!

frida_prinsessa!

frida_prinsessa's suite
frida_prinsessa's blogg

För att anmäla dig till nästa vecka, eller tipsa om någon annan, kommentera detta inlägg!

/Pishii
Pishii

Heinna goes Crazy!


Detta är min outfit för dagen. Vet inte hur länge den får stanna men... heinna goes crazy!!!! Är allt jag säger.Det blev riktgit snyggt eller nja, fult men ändå! Ganska kul att göra ändå.


// Heinna

Rea



Nu är det rea  i MiniShopen med 50% :)

Det är dom flesta snöprylarna :)

Båda dom där snöflingorna som faller ner är där och kostar 1sd och 2 sd det är bra

ef´tersom dom kostade 10 innan :)

 

Kram bella

Oychiel's nya MeDoll

Ni har väll inte missat att lilla trollet Oychiel skaffat en helt ny look? Jag hoppas inte det. Själv tycker jag hon passar enormt bra i den hudfärgen,det håret och allt.


[Besök hennes suite här]
När ni ändå besöker henne kan ni passa på att köpa några av hennes splitt nya & supersöta nallisar (:

KraM / Gabriella9771





Jag, Gabriella9771 ny bloggare här!


Hejsan alla härliga swedishmagazineLäsare! Jo, det är nämligen så att nu är jag med här i det härliga gänget och hjälper till att blogga lite. Förhoppningsvis kommer jag vara hyffsat aktiv här så jag hoppas även ni kommer vara aktiva och titta in här! Om jag ska försöka berätta lite om mig själv så kan jag vell säga att jag är en aktiv medlem på stardoll, 13 år dessutom. Har en egen blogg www.gabriellastardoll.blogg.se, självklart får ni besöka den också om ni vill. Den handlar om stardoll också .Haha , jag sitter och tänker på vad jag mer ska skriva. Dom flesta vet det mesta om mig eftersom jag kanske inte är så intresant igentligen. Men aa, ni får vell fråga mig om det är något ni undrar. Kommer ju trotts allt stanna här ett bra,bra tag till :)

KraM /Gabriella9771

senja10 i 5500 frisyr


Bild lånad från oychiels blogg!

Gick med i en grej som oychiel hade på sin blogg, där får man se hur man "kommer" se ut i 5500 starpontis frisyren! Jag blev väldigt nöjd när jag fick se det, jag menar titta vad snyggt! Helt klart att jag kommer ha den! Så snyggt den passade på min medoll, tycker jag! :D

Veckans Medoll!

Veckans nominerade är:

..Love..Angel..
frida_prinsessa
babbai
cillan101
Minimyran


NI bestämmer vinnaren! Kommentera det här inlägget - rösta på din favorit fram til imorgon! En röst per person.


KLICKA (klicka på miniatyrbilden för att se större)


De 5 nominerade!
Veckans medoll får alltid en present värde 5 sd!

/PISHII

Pishii

5000 Starpoints.

Först vill jag bara säga F - Ö - R - L - Å - T ! Jag har verkligen uppdaterat dåligt. Jag har kollat på bloggen varje dag, men inte orkat skriva något. Fortfarande händer ju nästan inget ? Eller, aah. Säkert massa, bl.a. den nya affären och allt sånt ..

Aja, jag har i alla fall fått 5000 starpoints ! En ny ss belöning, den där grottan. Ska nog göra om suiten lite, med den ?

NO

Hum, jag vet inte vad det blev med rubriken jag visste in vad jag skulle döpa den till.. aja!
Tänkte bara säga att det var ju några som ville bli stylade av mig men nu när losa97 har drgait igång makeovers så kan ni anmäla er till henne istället! :D Perfekt va? ♥

Tänkte bara säga det
// Heinna

Stylar (=

Hejhej allihop =)
Jo, jag fick en sån lust att styla! :D
Så ja, det är bara att skriva här om ni vill anmäla er. Ingen gräns, tror jag, :P
Men jag säger stopp om det blir för många ;)

Listan:
Senja10
Oychiel
Sipan8
elejs
beccah98


Losa

(PS) Jag vill att ni ska ha lite grejjer, en mascara, ett läppstift och något enstaka smycka räcker inte. Utan jag vill ha något att välja bland.

Affären OTTO


Ny affär i starplaza! Tyvärr kan bara dom tyska medlemmarna se affären, men om ni är intreserade för att se dom och kanske även köpa dom så kan ni klicka HÄR! Kläderna på bilden ovan är alla från affären OTTO och ca. 4-14. På bilden är även dagens köp för mig, därimot valde jag att inte köpa den svarta handväskan och den rosa klänningen! Tyckte inte om dom så jätte mycket när medollen hade dom, synd för dom var rätt söta annars. Dagens köp kostade 113 stardollar! Men det har jag råd med, hade 2522 innan jag köpte plaggen, och även 5 play&earn, höhö! (Skorna på bilden är HBs och kommer från Pretty in Pink!)
GLÖM INTE KLICKA HÄR FÖR ATT SE KLÄDERNA!

//senja10

Gårdagens köp =)

Har vart väldigt dålig på att uppdatera, och jag vet ärligt talat heller inte vad jag ska skriva om, så jag lägger upp en bild på grejjerna jag köpte igårkväll (: (Hann aldrig printa och så då, klockan blev toi x)
Riktigt härliga fynd vart det också =D



ALLT ÄR FRÅN STARBAZAAR.

DKNY Sequins shirt - 24 SD
Beach Bride Tube Dress (Archive) - 4 SD
Punk Bag (Fallen Angel) - 5 SD
Pretty Dress (Voile) - 2 SD
DKNY Colorblack Dress - 7 SD

Jahapp, och vem säljer såhär billigt då? :)
Jo, det visade sig att jag hade en gammal vän som bara låg där och skräpade som skickade ett mejl om att hon skulle ha stooor rensning av hennes garderob, och sälja en massa rare och snygga kläder till billigt pris. Så det här är vad jag hann snappa åt mig (Väskan är dock inte från henne). Såg en massa andra bra grejjor, men när jag försökte köpa de, hade någon annan redan hunnit köpa de. Så det gick snabbt till (: Sedan så märkte jag att jag inte kört play&earn än o.O. Så jag skyndade mig att spela, och köpte väskan. Och sedan så fick jag lägga mig, eftersom klockan blev så myk.

Juste, kompisen heter Jossan_308 om jag inte minns fel :)

//Losa

senja10, major transformation



Haha, detta fixade jag nu idag. Blev rätt nöjd, fast igentligen har jag ju inte ändrat mycket. Bara hår och hudfärgen! Men jag gillar det, fast det känns väldigt ovant att ha min medoll så. Det var även jätte svårt att välja kläder, inget ville passa så det är därför min medoll har en sådan "lätt klädsel" på sig. :)

VAD TYCKER NI?!

lolldalgrenn


Nu har jag stajlat lolladalgrenn! Jag blev ganska nöjd, det blev ganska... nej jag kan inte sätta ord på vad den blev. Men I like it!


Snart kommer det fler, har bara inte tid!... just nu.

Stel

Har ingen aning om vad jag ska skriva om just nu, orkar inte kolla runt bland scenerys, upptävka nya klubbar är göra något som jag faktiskt ska göra. Därför, så att ni ska förstå att jag inte är död, lägger jag upp en bild på IRL Vivvienne Tam kläderna. Eller ja, några! Inget intressant men modellen ser väldigt stel ut!



Inte dyra kläder *host*

Modetipset: SKOR

Just nu är det i modevärlden väldigt mycket fokus på skorna. Ju högre desto bättre gällde förra året. Det var inte längesedan platform-skorna introducerades, av bland andra Victoria Beckham. Nu är platform-skorna ett måste för varje fashionista.

När nästan alla modehusens skor blev varianter av gladiatorheels började designerna smycka ut skorna på alla möjliga sätt och nu gäller istället regeln: ju konstigare desto bättre. Klackarna ser ut som aldrig förr och annorlunda applikationer på skorna syns på varenda catwalk. Men ärligt talat, hur lättburet är det att gå runt med hela designernas leksakslåda på fötterna?

Vill man att fötterna ska vara moderiktiga, men letar efter något mer subtilt så är ankelboots med öppen tå ett säkert kort! Naturligtvis finns det några par på Stardoll. Jag tycker att de är av varierad snygghet... Hoppas att det inom en snar framtid anländer lite fler och definitivt snyggare modeller till Starplaza! Här är de flesta som finns i alla fall!
SHOOOOEEES
Har tyvärr inte skrivit ut var de kommer ifrån, men leta exemeplvis i Miss Sixty och RIO om du är sugen på ett par! Annars är det ju bara att söka på skor!

I vårt vinterkalla Sverige känns det kanske inte jätteroligt att gå runt med tårna bara i snön, men att ha strumpor i skor med öppen tå är helt moderätt!

/ PISHII


senja10s outfit 12 januari

Ja, det var ett tag sedan det bloggades här. Men som sagt beror det på att skolan har börjat och att det inte händer något speciellt på stardoll. Men jag kände att det verkligen var dags att höra av mig, så här har ni dagens `look´

Svart, som vanligt? Haha, alltid något svart på mig nu förtiden. Kanske borde jag vara mer färglad? Eller vad tycker ni? Nja, jag vet inte, gillar svart, det är en av favorit färgerna! :P
Men tycker det är väldigt snyggt att ha någon starkare färg till det svarta, som en liten detalj eller någon liknande.
Hejdå!♥

Makeover


Jag gjorde en makeover på Oycheil och här har ni resultatet! Jag kanske inte gjorde en super avancerad men jag blev ändå ganska nöjd med ögonen.
Jag älskar verkligen att göra makeovers på andra, så om ni har lust att bli stylade kan ni säga till så lägger jag upp det här i bloggen sen. Men kom ihåg att skriva erat stardoll namn bara!

GRATTIS jordgubbe_wow!

JORDGUBBE_WOW

Veckans medoll blev jordgubbe_wow! Grattis till henne! Gåva är på väg :-)

Jordgubbe_wow's medoll
Jordgubbe_wow's blogg

Anmäl er i detta inlägg för nästa vecka!! Eller tipsa om någon annan som du tycker förtjänar platsen!

/PISHII

Borta.


exakt vad hände med mig .. ?

// Lara.

Veckans Medoll!

Veckans Medoll
svårt att se? klicka på miniatyrbilden nedan!

KLICKA!
jessica_jessica
RaraLara
jorgubbe_wow
pinkydolly
Gabriella9771

Det var INTE lätt att välja mellan de som ni nominerat! Men här är de i alla fall - veckans finalister!
Det jag har tittat på har endast varit själva medollen, med ansikte, smink och frisyr + stilen på kläder och asseccoarer!!

Rösta nu som bara den, kommentera detta inlägg. Max EN röst per person! Imorgon runt kl 19.00 presenteras vinnaren!

/PISHII

Todays Outfit och viktökning

Nu kommer dagens outfit. Jag måste tyvärr säga att min medoll gått upp i vikt vilket är oerhört tråkigt. Jag tror det har blivit för mycket chips under jullovet! Brytit benet har hon också gjort och smtidigt skaffade hon sig en rejäl bula. Bara att dra sig till doktorn!



bara söt.

Topplista: Svenska Klubbar

Idag har jag tagit mig tid att göra en topp 3 lista på svenska klubbar. Den har gången tog jag inget speciellt "tema", men jag kommer göra fler gånger och då kan det bli med bästa handling osv.
Här nedan har ni dom tre svenska klubbar jag valt och jag har även skrivit lite smått om varje klubb. Mina egna tankar! ! ! Glöm inte att joina klubbarn om ni inte redan är medlem! Alla bilder är länkar till klubbarna. ♥


På första plats: AbsolutSwe! Denna fantastiska klubb ägs av våran egna tussann. Detta är helt klart den bästa svenska klubben eftersom den är så aktiv. Den är aktiv dag som natt (okej, kanske inte hela natten ;]) och forumet är bland det bästa. Allt från roliga lekar till diskussioner. Sen har klubben lyckats nå 4000 sträcket. Tjoho! Tussan är även en jätte go tjej. Hennes suite och stil är fantastisk och hon är en fantastisk bra klubbägare. Ser verkligen till att alla har det bra i klubben och framförallt har hon kämpat upp den att få den så här aktiv! ♥

På andra plats: Paint! Den här klubben ägs av Jordgubbe_wow och jag tycker det är en riktigt bra klubb framförallt för den braa gästboken och forumet, dom fina scenerisarna och den fina presentationen. Klubben är inte den aktivaste, men ändå sådär lagomt aktiv. Jordgubbe är även hon en jätte söt och trevlig tjej med en jätte härlig stil och även hon en jätte duktig klubbägare som håller klubben igång med tävlingar och andra skojsigheter! ♥ 
På tredje plats: Sverigeklubben som ägs av Pinkydolly! Den här klubben är, som ni ser ovan, en av Sveriges första svenska klubbar. Väldigt coolt tycker jag! Även denna klubb är lagomt aktiv men har ett härlgit forum med många roliga lekar och diskussioner. Ni kan bland annat skriva vad ni brukar köpa av Glassbilen. En trevlig tråd som tussann gjort! ;) Pinkydolly har också en sjukt cool stil och har lyckats jätte bra med denna svenska klubb! ♥

Ny Bakgrund!


Bild lånad från tussann´s blogg!

Hej hej! Ni kanske minns det där inlägget jag skrev för ett tag sedan? Det handlade iallafall om stardolls "framsids-bakgrund", alltså framsidans bakgrund. Efter det inlägget bytte dom tillbaka till den tråkiga och fula rosa bakgrunden (enligt mig!). Nu har dom fixat en ny bakgrund! I love it! Tycker den är jätte söt och rolig, mycket mycket bättre än den rosa! :D
Vad tycker ni?
//senja10

In the net möblerna!


Nu har även In the net möblerna kommit till stardoll! Det finns igentligen inget som jag skulle kunna tänka mig köpa, har ju inte några sådana rum! Men lampan var ju rätt söt och "Net manikin" var faktiskt rättså cool. :)
Vad tycker ni?
//senja10

In the net

Som ni kanske redan har sett så har det kommit ett nytt tema på stardoll. Det kallas "In the net" och jag antar att det är lite hav-fisk-vatten-tema. Än så länge gillar jag inte riktigt det jag sett, det är bara vissa saker som jag kan tänka mig köpa. Som tex. klänningen i första bilden här under! Gå in i starplaza och kolla på kläderna, vett ja! :D


Gillar ni det?! Vad tycker ni?

//senja10

Bild inskickad av tviling_96


Titta vilken fin bild! Det är tviling_96 som har gjort den, så stort tack till dig!♥
Det är verkligen roligt att folk tar sin tid åt bloggen, läser den och kommenterar. Tänk er, våran första "fan bild" har vi fått nu, väldigt roligt! Fortsätt så! Bilder och tips på saker som händer på stardoll kan faktiskt hjälpa oss jätte mycket när det gäller bloggningen, så ser ni något roligt/tråkigt/dåligt, ja vad det nu är, skicka in det till oss, [email protected].
Oj vad "reklamit" inlägget blev nu, usch fy, förlåt mig!
Stort tack till tviling_96 som gjort bilden!
(
Tryck här för att besöka Emma och Fridas medoll!)
//senja10

Händelselösa Stardoll.

Just nu händer absolut inget på stardoll, känns det som. Haha, har säkert missat mycket. Men ni har ju säkert märkt covergirlen som fått vara CG så länge .. ?

( bild från oychiel.blogg.se )
Tror att dom bytt nu, men hon fick iaf vara där ganska länge ?

Själv börjar jag skolan imorgon, hoho. Men jag lever, och undrar om någon är intresserad av att bli INTERVJUAD då ?

Lägger in en outfit med okända plagg också ..


// Lara.

Eve och jag hälsar!


Haha jag och Evelina hälsar till er folks där ute! Haha. På tal om att hon ringde mig, det har skapats en ny tränd i AbsolutSwe, folk ringer till varandra! Haha, och nu är jag även med i den tränden! ;)
//senja10

Grattis Emelie! ♥


Idag fylla även ..love..angel.. år och självklart grattar vi henne med! =D Emelie jobbar ju även här på swedishmagazine, woho! Hoppas du får en jäte braig dag och mnga fina presenter osm du önskat dej! ♥ Presenten är från moi... höhö! Men ja, som ni förstår är det en *******. Hehe!


( Klicka här för att komma till Emelie's suite )
( Klicka här för att komma till Gästboken )


// Heinna
( men som förra gången hälsar alla på swedishmagazine, och jag emelie du får hälsa till dej själv :] )

Tävling!

Nu ska vi ha en liten tävling här i Swedish Magazine!

Tävlingen är om vem som ska bli veckans medoll!

Det kommer gå till så att de som vill delta kommenterar det här inlägget med sitt stardollnamn. Man kan även tipsa om andra som man tycker förtjänar titeln.

Jag kommer välja ut fem stycken som går vidare till final, finalen hålls på lördag och då gäller det att rösta på den man vill ska vinna! Vinnaren avslöjas på söndag!

Veckans medoll blir länkad här på bloggen och jag kommer även att skicka en liten gåva!

Lycka till alla!

/PISHII

Grattis Gabbie! ♥

 


Vill bara säga grattis till Gabriella9771 som fyller tonåring idag! =D Nu får du supa och gå på fester som du sa... haha *host*! Men jag hoppas verkligen att du får en underbar födelsedag för det förtjänar du verkligen. Skickade även en gåva till dej. Men ja, alla listar nog ut vad det är... hehe! 


( Klicka här för att komma till suiten )
( Klicka här för att komma till Gästboken )



// Heinna ♥
(men alla på swedishmagazine häslar♥)

Oychiel Stylar RaraLara.

by oychiel 6/1-10

Laras Outfit + " FaceLook " 6 / 1 - 10

Woho, här kommer en outfit och face looksak, HAHAHAH. Jag är ganska oseriös vad det gäller namn på saker så .. INGEN ANING OM SAKERNA GÅR ATT KÖPA. Ehehehehehehehehehe. Orkar inte skriva så mycket komplicerade saker idag, är trött. Om ni undrar vad dom heter, kommentera så svarar jag ^^

Halsduk - Nån Mudd Grejs. 3 $
Prickig tröja - Fudge. 4 $
Rosett bälte grej - Archive. 3 $
Kjol - Archive. 6 $
Tyll under kjolen / kjol under - Pretty In Pink. 6 $
Strumpbyxor - Fudge. 4 $
Rosett - Bisou. 2 $
Knä Strumpor - Den där skumma tingeling saken. 14 $
Skor - Evil Panda. 4 $



Den klassiska stardoll looken.



Okej, haha. Den här hittade jag i mitt bildarkiv på datorn. Jag vet inte, men antar att det här är den " klassiska stardollooken " som består av svart/vit sminkade ögon, blondt hår och sånt läppstift? Jag vet inte, gjorde nåt läskigt inlägg i A.S om det här för några måndader sen .. o.o

Aja, uppdaterar med en outfit om ett tag. Har haft den ett tag men glömt att lägga in ^^

/// Lara.

Gammla HB skor tillbaka!



Gammla HB skor finns nu att köpa i affären Archive!
//senja10

Heinnas Ouftit


I brist på annat lägger jag upp en dagens outfit. Eftersom den är väldigt udda. Jag har alltså skapat en egen klänning skulle man väl kunna säga. Jag har även "desginat" mina skor med lite armband. Tycker det är lite små kul att göra det! xD

Lägg till dig själv som kompis/bästis!

Nu ska jag ta och visa er hur ni kan adda er själva på stardoll. Jag har använt mig av bilden nedan, som jag lånat från Thestardollinsiders och sedan har jag översatt den, för er som inte förstår engelskan på bilden. Men ett tips till er är att ni både läser min text och kollar på bilden, så ni verkligen förstår! :)


Steg 1: Sök på ett namn i "Hitta vänner rutan", sök på ett namn som inte redan finns som tex. "hfjshfshfsajkhdfjak".
Steg 2: Inga medolls ska komma upp efter steg 1. Nu ska du söka på dig själv.
Steg 3: Nu ska du trycka på den lilla "Bli vänner" knappen, skriv in något kort som tex. ":)" skicka sedan iväg vännföfrågan!
Steg 4: Tryck nu på knappen som finns långt upp på skärmen, den ser ut som en pil (titta bilden, steg 4). Knappen heter "Uppdatera sidan", tryck på knappen några gånger och då kommer du se att vännförfrågnings symbolen till din medoll försvinner!
Steg 5: Nu kan du skicka medelanden till din medoll istället, om du vill! :P

Lägg till dig på bästis listan!
Steg 6:
Hitta dig själv i din vännlista och sätt din som bästis, precis som vanligt!

Bild lånad från TheStardollInsiders!

//senja10

Gammal HB väska tillbaka!

Gammal HB väska tillbaka i starplaza!
Som ni kan se på bilden under så är den lilla väskan åter hos oss i starplaza nu, men nu heter den "Clutches". Men som ni ser, det är samma väska! Jag har redan köpt den, tyckte den va super söt! :)

Bild lånad från TheStardollInsiders!
//Senja10

Dålig Uppdatering.

När lovet är slut blir jag bättre, / Lara.

Tecknat o.O

Ibland blir jag bara för trött på stardoll! Ibland slarvar som in i bomben! Ofta ser dom ''billiga''
affärernas kläder tecknade ut! Och då pratar jag om Stardoll,Fallen angel osv.
Alla dessa kläder var på SAMMA sida, jag orkade inte ens kolla resten. Brukar ni köpa ''tecknade'' kläder? jag gör det inte iaf!

//L.A

Grattis till Oychiel

Grattis till Oychiel som lyckats med att få  5500 starpoints poäng! Det betyder att man får en ny belöning, faktiskt 2 riktigt snygga frisyrer, och damsugare! Här kan ni se vad hon fick:

Bild lånad från Oychiels blogg!

Så ser hennes snygga medoll ut idag, med det nya håret! Tycker det är jätte fint på henne, tycker inte ni det?
Grattis oychiel!

Äkta eller Fejk?

Vad tycker ni om päls? Är det okej att använda äkta päls? Är det "billigt" att använda fejk?

Jag har alltid trott att Stardoll var helt emot päls, eftersom jag lagt märke till att det på många av deras plagg som ska se ut att vara gjorda av päls står tydligt att det endast är fejk.

Men nu har det kommit tillbaka ett plagg till Archive, alltså ett plagg som funnits tidigare i Starplaza. Och det står inte att det är varken "fake" eller "faux".

Kanske spelar det inte så stor roll, eftersom det bara är datoranimerat, men jag tyckte att det var ett bra statement av Stardoll att inte göra pälsplagg... tydligen hade jag fel!

Var ställer ni er? Köper ni pälsplagg i verkligheten? Bryr ni er om det är fejk eller "äkta" på stardoll?



Själv köper jag inte äkta päls i verkligheten, eftersom jag inte är säker på hur pälsen tillverkats. Jag har sett många hemska filmer! Men jag köper heller inte sådant som ser jättefejk ut. På Stardoll tror jag inte att jag bryr mig så mycket faktiskt.

/PISHII

Waliri

Efter förra inlägget jag gjorde kunde jag inte låta bli att kolla igenom Waliri´s suite och sceneries jätte noga och jag blev chockad! Jag förväntade mej att det skulle vara snyggt... men att det var så här bra kunde jag ite ens föreställa mig!




Det här är alltså ett ... öhh ... kollage! (Hehe, jag kan inte sånt men ändå.) Det är iallafall lite bilder från hennes suite. Den söta dockan som hon gjort är ja, jätte söt! Hon har några sånna i suiten och alla är otroligt välgjorda. Sen finns även 2 av hennes scenerys i mindre format. Som ni ser är hon otroligt duktig.

Här är dom 2 scenerysarn som jag bara inte kan sluta älska. dom är så otroligt bra gjort när hon fått kropparna att vara så naturliga och... ja jag smått dör! Den övre har vunnit pris men jag blir inte förvånad om den undre också kommer att göra det (som förövrigt är det snyggaste scenery jag hittils har sett, överdriver inte!).

Ja, jag kan ju smått skriva lite om henne också eftersom det här inlägget är till jusr Waliri. Hon kommer från Belgien, är en tjej, åldern är oklar, hon har varit medlem sedan 6:e januari 2009 och firar alltså ett år om 2 dagar. Hon har kommit in på Covergirl listan 1 gång och låg då på 2:a plats, jag tror att en förstå plats väntar henne. :) Sen har hon även kommit in på scenery listan 4 gånger.
Ja, där hade ni lite om denna fantastiska tjej. Nu tycker jag att alla ska gå in och verkligen kolla igenom allt hon gjort för ni kommer inte att ångra er. KLICKA HÄR


// Heinna

Foton

Haha, fick bara lov att skriva foton istället för sceneries!
Iallfall. Hade tänkt visa 3 scenerys som jag tycker har varit lite roliga/bragjorda.



Eftersom jag ä-l-s-k-a-r gymnastik så har jag letat efter "gynmnastiska"
Sceneries och här har jag hittat ett som jag tycker är super snyggt! Denna
tjej har även fler underbara scenerys! Kan lova att jag inom en snar
framtid lägger upp fler.
Skapad av:
Waliri


Det här sceneryt skapades i AbsolutSwe igår! Jag kunde inte låta bli att
skratta ihjäl mig när jag såg det!
Klockrent! ;)
Skapad av:
Evil-baby


Även det här sceneryt är riktigt kul. Det är alltså så här RaraLara tänker!
Färger, japan gosedjur, snögubbar etc.
Skapad av:
..Love..Angel.. som också är "skrivare" i swedishmagazine.



// Heinna

Inaktiv

Förlåt, har vart lite inaktiv, har inte varit inne på stardoll överhuvudtaget så mycket heller, men ska försöka bättre mig. Så.. Losa Is Back On Track ;)

Losa

(PS) Glöm inte att vara med i min tävling i A.S där man kan vinna ett broadcast till sin klubb, eller någon klubb som man tycker förtjänar det. Lycka till =) DS

senja10s outfit 3 januari


Så här fick det bli idag, tyckte det blev väligt sött, faktiskt! :)
Svart och gult är bland mina favorit färger så jag gillar iallfall den här klädsen! Använde favorit jackan, favorit skorna och favoritleggingsen! Jag tycker iallfall att det passa väldigt fint ihop! :)
Vad tycker ni då?

//senja10

Klubbsss

Hallojsan,
Just nu kan jag ju som sagt inte lägga in bilder! *hpppf* Känns jätte irriterande. Därför hade jag tänkt be er om lite hjälp. Jag har tänkt starta ett litet sk. Klubbprujekt! Ni ska helt enkelt skriva klubbar här som ni tycker att jag ska lägga upp här i bloggen. Jag kollar upp klubbarna ni tipsar och kollar upp dom. Dom jag tycker är speciellt bra tänker jag lägga upp här i bloggen och skriva om.
Låter det bra? :]


Hoppas på många förslag nu
Gött Kött
//
Heinna


Kom på att det förmodligen inte kommer bli nå bra... s tyvärr la jag ner det innan det ens börjat.. o.O

Inaktiv pga bildstopp

Hejhej HeinnaThaMan här! (höhö)
Ledsen för att jag inte är aktiv men jag kan av någon anläedning inte ladda upp bilder så därför kan jag heller inte göra några inlägg! *suck*

Vad säger du :) ??

Hejhej tänkte höra vad ni säger ;O

SÄger du " MINISHOP "  eller " SUITESHOP "

Eller om du säger nåt annat ;D

hahah

KRAM BELLA

Nya möbler :D



Hejhej bella här :)
Har inte blivit mkt bloggande ifrån moi pågrund av att det har vart julafton/nyår och andra saker ;)
Men men nu inatt kom det nya möbler :]

Intervju Med Tussann !!!




Vad skulle du kunna kalla det här " stardoll året " ?

Händelsefullt ! Typ xD Nee , men jag vet inte riktigt. De har vart ett bra år , för de har hänt mycket positivt.

Så det varit bra ?
Aa absolut

Du har fått ganska många nya vänner, ellerhur ? ( Jag t.ex. HEHEHE )Joråå De har jag =D Såå söta <3 ^^

De flesta kom väl in på bästa vänner listan iår ?
Minns int riktigt. Många av dom tror jag faktiskt har funnits där sedan tidigare. Men några av de jag lärt känna under året är bland annat Gabriella9771 , Oychiel , å dig då (Lara). =))


Har du förlorat några då ?

Njääe det tror jag nog inte. Några som man hade jättebra kontakt med förrut har kanske blivit mindre aktiva på Stardoll nuförtiden. Som liksom har börjat glida ifrån lite. Men riktigt förlorat nån tror jag int.^^

Vad var årets höjdpunkt ?Oh svår fråga . . Så mye som skulle kunna kallas höjdpunkter. Men de får nog bli att AbsolutSwe börjat bli riktigt stor. När vi blev 4000 medlemmar var riktigt grymt=D

Det sämsta ..Det är nog när 1SD/dag försvann. De va ju tråkigt;o

AbsolutSwe har ju blivit betydligt större, det skrivs ju inlägg hela tiden. Är det lätt att sköta om den ?Aa än så länge tycker jag inte de är så stora problem me att sköta den. Jag har ju så otroligt hjälpsamma managers som verkligen hjälper till. Utan dom sku det nog vara svårare.

Du har ju även skapat en ganska stor blogg också, du har ju runt 100 läsare varje dag. Det är väl roligt ?
Aa det är skitkul =D ! När jag skapade bloggen så trodde jag att jag skulle tröttna rätt fort på den. Men jag har haft den i ca ett halvår nu , och tycker de är lika kul än att blogga i den.

Jag tror nog att folk tycker att det är kul att läsa den också ! ( som jag hehehe )

På Covergirllistan hamnade ju några svenskar också. Gabriella9771 blev covergirl, Oychiel hamnade på tredje plats. Du hamnade också där några gånger. ( säkert några fler svenskar ) Tror du att fler svenskar kommer bli lite mer kända 2010 ?
De tror jag absolut. Det ploppar ju fram lite nykomlingar då och då , som kommer långt ! =) Så det är int helt omöjligt

Tänker du fortsätta med stardoll då ?
Så länge jag inte tröttnar så ^^
Tips till den som vill bli " känd " ?
Ge andra uppmärksamhet. Då får man uppmärksamhet tillbaka.
Något du vill hälsa ?
Öhm. Önskar alla ett skitbra år 2010 =D ! !

 /// Lara.

RSS 2.0